IGP: indicación geográfica protegida ccpae
   
Bruneta

Una Identificació IGP és una figura de protecció atorgada per la UE com a distintiu de productes que destaquen per la seva qualitat i pel seu control estricte.

  NotÝcies

QuŔ Ús la IGP VdPC? Producciˇ Bruneta Punts de venda i ramaders NotÝcies Enllašos Contacte
Degustaciˇ de vedella Bruneta al carrer Aragˇ
(24-05-2008)
Degustaciˇ de vedella Bruneta al carrer Aragˇ El passat dissabte 24 l’establiment Can Ravell i la IGP Vedella dels Pirineus Catalans van organitzar una rostida i degustació de carn de vedella en ple carrer Aragó de Barcelona.

L’acte de dissabte va consisitir en un rostit a les brases de dues vedelles Bruneta, per part del cuiner basc Karlos Ibarrondo. D’aquesta manera, a part d’oferir a tots els clients i veïns una degustació singular, es dona a conèixer un dels productes alimentaris de més qualitat del nostre país.
La degustació es va dur a terme davant del Mercat de La Concepció de Barcelona amb gran èxit de públic.
La IGP VdPC al Concurs de Raša Bruna de Salard˙
(24-05-2008)
La IGP VdPC al Concurs de Raša Bruna de Salard˙ La Indicació Geogràfica Protegida Vedella dels Pirineus Catalans (IGP VdPC) va ser present al 4au. Concors Raça Bruna deth Pirineu que se celebrà a Salardú el 24 i 25 de maig.
Tots els assistents al concurs van poder conèixer de primera mà aquesta selecta carn (l’única vedella catalana que ha aconseguit el reconeixement europeu de qualitat IGP). Seguidament el Màgic Andreu apadrinà el millor vedell de la promoció del Centre de Testatge de Bon Repòs.
La IGP VdPC present a Alimentaria'08
(25-01-2008)
La IGP VdPC present a Alimentaria'08 La Indicació Geogràfica Protegida Vedella dels Pirineus Catalans va ser present al saló Alimentaria'08, els dies 10 a 14 de març de 2008.
A l'stand de la IGP VdPC se serviren diversos plats cuinats amb la seva excel.lent carn de vedella, alhora que s'informà als consumidors dels seus diferents punts de venda a tot el territori català.
El públic assistent va poder comprovar el diferencial sabor i textura de la  carn de vedella de la raça autòctona Bruna del Pirineu, sotmesa a un acurat procés de maduració en cambra de 7 dies com a mínim.
D'aquesta manera, tothom va conèixer els detalls diferenciadors de la IGP que li aporten el prestigi culinari i gastronòmic arreu.
  pÓgina: 1/2       segŘent